Natura Siberica - BioMonde

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» Marci» Marci - natura siberica
 

Natura Siberica

Natura Siberica  ofera produse cosmetice naturale si organice realizate din ingrediente unice provenite din tinuturile virgine din Siberia. Natura Siberica  este prima gama de cosmetice certificate organic pe baza de plante salbatice si ingrediente naturale exclusiv provenite din Siberia. 

 

Siberia este o regiune unica a lumii în care flora salbatica a ramas neschimbata timp de secole. Plantele folosite în mod traditional de femeile din Siberia au reprezentat si in vremurile trecute adevarate elixiruri de sanatate si frumusete folosite la curtea imperiala Rusa.


Istoria lor moderna a început în 1940, când botanistii Lazarev si Brekhram au investigat peste 4.000 de plante si au identificat douasprezece plante adaptogene speciale. Aceste plante unice au supravietuit erei glaciare prin adaptarea la unul dintre cele mai dure medii ale planetei. Ca rezultat, ele poseda calitati rare, care contribuie la sporirea bunastarii generale, si atunci când sunt utilizate terapeutic, sunt renumite pentru încetinirea procesului de îmbatrânire a pielii.

 


Fondata în 2007,  Natura Siberica foloseste in produsele proprii aceste plante adaptogene, impreuna cu alte ierburi si plante din Siberia, care ofera beneficii unice pentru sanatate si frumusete cu puternice proprietati antioxidante si de protectie.

 


Natura Siberica  foloseste ulei de pin siberian (Pinus Siberica  Seed Oil) ca baza pentru toate cremele, balsamurile si sampoanele. Este de 5 ori mai bogat în vitamina E decât uleiul de masline si de 3 ori mai bogat în vitamina F decât uleiul de ficat de cod, astfel, acesta consolideaza barierele naturale ale pielii si protejeaza împotriva efectelor nocive ale poluarii, temperaturilor extreme, radiatiilor UV, etc.

 


Puritatea formulelor utilizate în produsele Natura Siberica  sunt garantate de certificatele europene  COSMOS si ICEA, BDIH, iar Natura Siberica  este singura companie aprobata de COSMOS-Standard AISBL în 2011.


Cercetatorii companiei au intreprins adevarate expeditii in Siberia pentru a invata de la triburile locale  retetele traditionale, si cum sunt folosite aceste plante si flori unice pentru a vindeca bolile si a proteja sanatatea. În procesul de productie, aceste ingrediente si metode sunt studiate si adaptate pentru a crea o gama de produse cosmetice deosebite  si total diferite.


Natura Siberica  detine cea mai mare ferma ecologica din Siberia de unde sunt recoltate cele mai multe dintre plantele folosite în procesul de productie si astfel sprijina populatia indigena.

 


Natura Siberica  a fost onorata cu o serie de premii internationale pentru angajamentul fata de natura si calitatea produselor.

 


Va invitam sa descoperiti calitatile extraordinare ale produselor Natura Siberica.

 
Afisare 1 - 9 la 118
 
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari