Madara - BioMonde

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» Marci» Marci - madara
 

Madara

MÁDARA a început odata cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viata sanatos, însotita de aspiratia catre un mediu mai verde, mai frumos, mai curat si mai sigur.

 
Ele si-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creste de sute de ani pe pajistile din nordul Letoniei si printre dunele tarmului Marii Baltice. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreuna cu alte ierburi în produse de frumusete si remedii naturiste. Acum este un simbol pentru o poveste despre stil de viata curat, frumusete si puterea plantelor nordice.
 

Dintr-un vis MÁDARA s-a transformat într-o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia de cosmetice naturale unice. Principiile care stau la baza înaltei calitati, design-ul simplu si inspirat, antreprenoriatul onest sunt implementate de catre o echipa de patruzeci de oameni împreuna cu fondatoarele MÁDARA – Zane, Lotte, Paula si Liene. Iar legenda MÁDARA este de abia la început...
 
Produsele MÁDARA provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de câte ori acestea apar.
 
În timpul scurt al verilor nordice plantele îsi concentreaza energia în perioada de eflorescenta, acumulând o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice si eficiente. Astfel MÁDARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.

 
Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale si certificate bio ECOCERT. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.
 
Prin MÁDARA alegi produse cosmetice care au grija atât de frumusetea cât si de sanatatea ta.

 
Afisare 1 - 9 la 12
 
Crema regeneranta de noapte / toate tipurile de ten
 
Crema regeneranta de noapte / toate tipurile de ten
777331
140 Ron Cu TVA
 
Detalii
 
 
Cumpara
 
 
Fluid hidratant intensiv / ten normal sau mixt
 
Fluid hidratant intensiv / ten normal sau mixt
777332
140 Ron Cu TVA
 
Detalii
 
 
Cumpara
 
 
Crema de noapte antirid Time Miracle
 
Crema de noapte antirid Time Miracle
777335
215 Ron Cu TVA
 
Detalii
 
 
Cumpara
 
 
SOS HYDRA Crema rehidratanta (50ml)
 
SOS HYDRA Crema rehidratanta (50ml)
93493
170 Ron Cu TVA
 
Detalii
 
 
Cumpara
 
 
 1 2 > 
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari