Termeni si conditii - BioMonde

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» Termeni si conditii
 

Termeni si conditii

Folosirea, prin aceasta intelegand vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos. 
Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor urmatoare. 
Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. In pagina de Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Societatea care detine si administreaza site-ul www.biomonde.ro
este denumita Proprietar.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului
www.biomonde.ro  este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul
www.biomonde.ro

  vor fi denumite in continuare continut.

Site-ul
www.biomonde.ro apartine SC NATURA MONDE SRL

Copyright si drepturi de autor


Continutul site-ului
www.biomonde.ro este al Proprietarului si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului
www.biomonde.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele pot fi folosite cu acordul proprietarului acestui site.

Nu putem raspunde pentru erorile ce pot parea pe server sau cele de software.

Securitatea datelor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.biomonde.ro
sau de a afecta performanteleserverului pe care ruleaza site-ul www.biomonde.ro va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune  in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. 

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Returnarea marfii:

Returnarea marfii

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu eticheta atasata, fara a fi deteriorata, in ambalajul original.

OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'

“Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat

 

 

 

 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari