Despre noi - BioMonde

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» Despre noi
 

Despre noi

Micul magazin online Bio Monde a luat fiinta din pasiunea noastra pentru tot ce tine de frumusete, de cosmetice si de o viata sanatoasa.
Frumusetea vine din interior dar ea trebuie pastrata in exterior. De aceea am ales sa va oferim o gama de produse cosmetice, alimentare si de curatenie certificate organic si care respecta criteriile de certificare impuse de catre societatile din domeniu.
Pentru inceput nu am ales o gama vasta de produse ci cele care ni se par necesare pentru o ingrijire optima a tuturor membrilor unei familii. Si cel mai important am ales produse eficiente la un pret rezonabil deoarece stim ca, acesta este un factor important in procesul decizional de cumparare.
Produsele prezente pe site sunt testate in cea mai mare parte de noi si tocmai de aceea le-am ales si putem preciza ca sunt economice si eficiente si mai ales reprezinta o alternativa la cosmeticele clasice.
In speranta ca veti fi multumiti de ceea ce gasiti in magazinul nostru si ne veti mai vizita si de ce nu recomanda prietenilor si apropiatilor..
BioMonde

 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari