Produsele noastre
- PACHETE PROMOTIONALE
- COSMETICE BIO TEN
- Uleiuri si unturi
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Cosmetice antirid
- Ochi, buze
- Gomaj, masti
- Ten acneic
- Ape florale bio
- Argile, minerale,conservanti
- Recipiente cosmetice
- Extracte vegetale
- Uleiuri esentiale
- Ingrediente cosmetice
- COSMETICE BIO CORP
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Maini&picioare
- Tratamente anticelulita
- Sapun bio si natural
- Deodorante
- Igiena Dentara
- Protectie solara bio
- COSMETICE BIO PAR
- MACHIAJ BIO
- COSMETICE BIO BARBATI
- COSMETICE BIO MAMA/COPII
- ALIMENTATIE BIO
Noutati
Marci
- 100 percent pure
- alva
- Avalon
- Bio For Men
- Biomonde
- Comptoir Provencal des Argiles
- Eco Cosmetics
- Eubiona
- Eumadis
- KariBIO
- Lavera
- Marilou Bio
- Mayam
- Morgenland
- Naturado
- Pural
- Rampal Latour
- Savonnerie Aubagnaise
- Urtekram
- Weleda
Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian, 50 ml
Link producator:
Mayam
Cod:84187
Cod:84187
Disponibilitate:
in stoc magazin
Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian, 50 ml
Este un ulei exotic antiage, fermizant, regenerant, recomandat pentru îngrijirea tenului îmbatrânit, a pielii lipsite de elasticitate, uscate sau deshidratate, pentru revitalizarea tenului matur.
Smochinul de Barbaria este un cactus nativ în Mexic. Creste abundent necultivat si în zona bazinului mediteranean si ajunge pâna la înaltimea de 5 metri.
Produce primavara flori galbene impresionante, în urma carora se formeaza fructele carnoase comestibile de un portocaliu-rosiatic intens. Fructele contin o serie de elemente nutritive, fitosteroli si compusi liposolubili care trec prin macerare în uleiul de baza.
A nu se confunda maceratul din fructe cu uleiul din semnitele fructului care este un ulei vegetal rar si pretios.
Metoda de obtinere: prin macerarea fructelor proaspete de smochin în ulei de floarea soarelui
Zona geaografica de provenienta: Maroc (pentru fruct) si Franta (pentru uleiul de baza)
Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic, trigliceride, fosfolipide, carotenoide, tocoferoli, fitosteroli
PROPRIETATI:
- reparator al pielii
- restructurant cutanat
- fermizant, tonic, antirid
- elasticizant
- hranitorant, regener
- catifelant
- protector al filmului hidrolipidic
Recomandari
|
Utilizari:
- aplicat pur ca atare, sau înclus ca si ingredient în diverse compozitii cosmetice la faza grasa, pentru ten, gât, decolteu
- ca ingredient împreuna cu diverse active pentru prepararea de creme si lotiuni de ten, gât si decolteu, pentru zi sau noapte
- ca ingredient în compozitii destinate elasticizarii si refermizarii pielii
- ca ingredient pentru prepararea cremelor hranitoare
- ca ingredient în tratamente antirid, inclusiv pentru conturul ochilor
- ca ingredient în unguente pentru pielea crapata, deteriorata
- ca ingredient în compozitii pentru îngrijirea bustului
Cautare produse
Autentificare
Cos cumparaturi
Newsletter
Promotii
Top Vanzari
- 1. Ulei de cocos presat la rece bio 200ml
- 2. Ulei de argan BIO 50ml
- 3. Unt de shea BIO si nerafinat 250 gr
- 4. Ulei de rosa mosqueta BIO 50ml



