Ulei de cocos virgin certificat organic, presat… › cosmetice online,cosmetice bio,cosmetice organice › Uleiuri si unturi

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Uleiuri si unturi» Ulei de cocos virgin certificat organic, presat la rece, 100ml - akoma
 

Ulei de cocos virgin certificat organic, presat la rece, 100ml - Akoma

Ulei de cocos virgin certificat organic, presat la rece, 100ml - Akoma
Link producator: Akoma
Cod:104391105
Disponibilitate:   in stoc magazin


Uleiul de cocos virgin Akoma este produs exclusiv prin procedee mecanice, sub control strict si certificare organica Soil Association. Uleiul de cocos raw Akoma este procesat din nuci de cocos proaspat culese - de indata ce uleiul a fost extras, el este ambalat si expediat, fara nici un alt tratament chimic sau termic. Uleiul de nuca de cocos este un ulei tropical excelent pentru hidratarea pielii, potrivit pentru toate tipurile de ten. 


Uleiul de cocos este bogat in antioxidanti si previne formarea radicalilor liberi. Folosit la masajul fetei, elimina petele sau alte imperfectiuni cauzate de varsta sau expunerea la soare, uniformizand tenul. Este indicat si pentru o demachiere blanda , in special in zona ochilor. Are efect antibacterian si poate fi folosit in tratamentul acneei, al ranilor mici, pentru eczeme sau infectii fungice. 


Indicatii:
 - Pentru barbati, se recomanda folosirea dupa barbierit, ca balsam pentru calmarea si hidratarea pielii iritate.

 - Aplicat pe corp se absoarbe rapid si formeaza un strat protector fin care mentine tesuturile hidratate pentru mult timp. Aplicat in apa de baie sau direct pe piele imediat dupa dus, lasa pielea catifelata si tanara.

 - Hraneste parul si il face mai puternic, sanatos si stralucitor, protejandu-l de efectele nocive ale razelor UV. Regleaza functionarea optima a scalpului si opreste producerea matretii. Utilizat ca masca de par dupa spalare, are efecte remarcabile de hidratare si regenerare.

- Ulei pentru cuticule.


Mod de utilizare: La temperatura camerei uleiul de cocos este solid, dar punctul de topire este 24ºC . La contactul cu palmele devine lichid si usor de aplicat. Poate fi folosit simplu sau in amestec cu alte uleiuri vegetale sau esentiale preferate: 

- Direct pe piele, pe fata sau pe corp pentru hidratare;

- In combinatie cu gelul de aloe vera pentru hidratare, calmare, protectie UV;

- Combinat cu ulei de masline pentru masca de par;

- Combinat cu zeama de lamaie pentru zonele uscate : coate, genunchi, calcaie;

- In amestec cu zahar brun sau sare marina pentru exfoliere corporala;

- Incorporat in masti : de exemplu masca de argila si ulei de cocos pentru ten uscat etc 

- Ingrijirea buzelor: vremea rece, vantul sau radiatiile UV pot usca repede pielea sensibila ale buzelor. Uleiul de cocos este eficient si placut in ingrijirea buzelor. 


Ingrediente: 100% Ulei din nuca de Cocos (cocos nucifera) certificat organic Soil Association si Fair Trade. Tara de provenienta: Sri Lanka. certificare organica Soil Association si EU Organic.

Pret: 28 Ron
 
Pret magazin1: 35 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari