Ulei de Centella Asiatica, 50 m › cosmetice bio,tratament psorizis,eczeme › Uleiuri si unturi

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Uleiuri si unturi» Ulei de centella asiatica, 50 ml
 

Ulei de Centella Asiatica, 50 ml

Ulei de Centella Asiatica, 50 ml
Link producator: Mayam
Cod:88306
Disponibilitate:   in stoc magazin


Ulei de Centella Asiatica, 50 ml

Uleiul de centella asiatica stimuleaza sinteza colagenului si este un recunoscut regenerant tisular. Antiinflamator si reparator cu bune rezultate în eczeme si psoriazis. Cicatrizant reputat.

Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedica.

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii tesuturilor deteriorate si a problemelor venoase sau circulatorii în special si îmbunatateste fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile în vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si în cicatrizarea corecta a tesuturilor.

Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene ale plantei proaspete în ulei vegetal de floarea soarelui rafinat

Zona geografica de provenienta: Madagascar

Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Proprietati:

  • prevenirea ridurilor, fermizarea pielii
  • îmbunatatirea circulatiei
  • prevenirea formarii tesuturilor cicatriciale excesive (cheloide)
  • ajuta la vindecarea plagilor si leziunilor
  • stimuleaza formarea de fibroblaste
  • stimuleaza sinteza de colagen
  • creste alimentarea cu sânge a tesuturilor
  • regnerant tisular
  • antiinflamator

Recomandari:

  • vindecarea si cicatrizarea corecta a pielii deteriorate
  • cicatrizarea corecta a acneei
  • regenerarea pielii dupa arsuri
  • recuperare postoperatorie a pielii
  • însanatosirea pielii dupa orice afectiuni
  • întarirea venelor si capilarelor
  • stimularea cresterii parului
  • flebite
  • vene varicoase
  • celulita, picioare grele
  • edeme si retentii de apa

Utilizari cosmetice:

  • aplicat ca atare, nediluat pe piele, par, scalp, unghii sau ca ingredient în compozitii cosmetice
  • ca ingredient în cremele dedicate tenului acneic
  • ca ingredient în unguente pentru piele crapata, deteriorata, afectata de arsuri sau postoperatorii
  • ca ingredient în uleiuri pentru tratarea venelor varicoase, a felbitelor, a starii de picioare grele
  • ca ingredient în compozitii cicatrizante
  • ca ingredient în compozitii pentru stimularea circulatiei sanguine, celulita
  • ca ingredient în masti sau uleiuri capilare pentru prevenirea sau tratarea caderii parului
  • ca ingredient în creme pentru stimularea sintezei colagenului, prevenirea ridurilor
  • ca ingredient în compozitiile cosmetice dedicate tenului matur, tern, lipsit de vitalitate

Sinergii speciale:

  • cu ulei esential de chiparos pentru vene varicoase
  • cu ulei de tamanu si ulei esential de smirna sau cistus pentru cicatrizare
  • cu ulei de galbenele pentru epitelizare si tratarea pielii sensibile
  • cu ulei esential de cedru pentru edeme si retentii de apa
  • cu ulei de neem si ulei de chimen negru pentru purificarea pielii
  • cu ulei de ricin si ulei esential de oregano pentru scalp
  • cu ulei esential de musetel pentru piele iritata
  • cu ulei esential de tea tree pentru pielea acneica

Pastrare:

  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza în mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, în recipientul original. Se poate pastra la frigier

Date de siguranta:

  • non-toxic, extern, non-iritant, non-sensibilizant
  • nu este recomandat în sarcina si alaptare
  • uz extern!

Pret: 20 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari