Ulei de catina alba BIO presat la… › cosmetice bio,creme bio,ulei de catina › Uleiuri si unturi

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Uleiuri si unturi» Ulei de catina alba bio presat la rece - 10ml
 

Ulei de catina alba BIO presat la rece - 10ml

Ulei de catina alba BIO presat la rece - 10ml
Link producator: Mayam
Cod:84123
Disponibilitate:   in stoc magazin


Ulei de catina alba BIO presat la rece 10ml


Cercetarile moderne au descoperit o serie de valori nutritionale si medicinale ale fructelor de catina si implicit a uleiului extras din pulpa sau semintele boabelor.


Uleiul de catina, în special cel extras din seminte contine o abundenta de substante bioactive. Cam 90% din compozitie este reprezentata de acizii grasi nesaturati. Exceptional de bogat în vitamina E, A, D, C, D si K, caroten, flavonoide, fitosteroli, serotonina, aminoacizi si oligoelemente, inclusiv fier, zinc, calciu, mangan, seleniu, iod, etc, care sunt atât de importanti pentru sanatate.

INGREDIENTE: ulei din seminte de catina alba (hippophae rhamnoides seed oil) organic obtinut
prin presare la rece din semintele boabelor

Zona geografica de provenienta: Germania

 

 

•nutritive, revitalizante ?i de restaurare

Proprietati: nutritive, revitalizante si de restaurare, regenerator, cicatrizant, hidratant, protector solar, ajuta la refacerea efectelor daunatoare ale radiatiilor solare, antirid, antiinflamator, stimuleaza regenerarea si oxigenarea celulelor, ajuta la prevenirea formarii petelor de vârsta, contribuie la vindecarea pielii crapate, descuamate, transporta si alte ingrediente active în piele , ajuta la prevenirea deteriorarii pielii din cauza radiatiilor solare UV , ajuta pielea pentru a retine umezeala, ajuta la reducerea aparitiei ridurilor , confera alinare pielii deshidratate si ultra-sensibile , util în combaterea eczemelor,a psoriazisului, starilor post-operatorii

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • dermatita atopica
  • arsuri, taieturi, cicatrici si rani care se vindeca greu
  • degeraturi
  • pielea iritata sau uscata
  • ulcere cutanate
  • pigmentare postpartum
  • regenerarea tesuturilor
  • acnee
  • artrita
  • piele oparita
  • candidoza
  • matreata
  • seboree
  • eczeme
  • unghii afectate de fungi
  • psoriazis
  • prurit
  • vatamari de la radiatii si arsuri solare
  • rozacee

 

UTILIZARE:

  • inclus în compozitii cosmetice în concentratie de 2-5% la faza uleioasa
  • se foloseste în tratamente faciale, produse de anti-îmbatrânire, creme hidratante si lotiuni de protectie pentru toate tipurile de ten, masti, produse de protectie solara, balsamuri de buze
  • este recomandat pentru orice tip de piele

 

Pastrare: închis ermetic, în loc uscat, ferit de caldur si lumina

 

DATE DE SIGURANTA:non-iritant, non-toxic, non alergizant, este un ulei concentrat, nu depasiti dozarea recomandata, nu lasati la îndemâna copiilor, uz extern!

Pret: 24.8 Ron
 
Pret magazin1: 31 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari