Ulei de canepa BIO, presat la rece… › cosmetice bio,creme bio,uleiuri bio › Uleiuri si unturi

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Uleiuri si unturi» Ulei de canepa bio, presat la rece - 100ml
 

Ulei de canepa BIO, presat la rece - 100ml

Ulei de canepa BIO, presat la rece - 100ml
Link producator: Mayam
Cod:84138
Disponibilitate:   in stoc magazin


Ulei de canepa BIO, presat la rece

Hidratant, regenerant si revitalizant, este un ulei util în special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. În tratamentele capilare aduce stralucire si vigoare parului.

Uleiul de cânepa este un ulei vegetal exceptional. Gratie continutului sau în acizi omega 3 si 6 acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate în acizi grasi esentiali. Hidratant, regenerant si revitalizant, este un ulei util în special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. Îl regasim de asemenea în compozitia tratamentelor capilare unde aduce stralucire si vigoare parului.

 

Uleiul de cânepa furnizeaza acizii grasi esentiali în mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, cu rezultate bune în tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii.

De retinut: semintele utilizate la presare nu contin substante psihotrope

 

INGREDIENTE: ulei de cânepa (cannabis sativa L.) organic, obtinute prin presarea la rece a semintelor

Tara de provenienta: Franta

PROPRIETATI:

  • este un ulei uscat, se absoarbe rapid fara a lasa un strat gras
  • reduce pierderile de apa si protejeaza pielea de deshidratare
  • confera fermitate si suplete, permite mentinerea elasticitatii si tineretii pielii
  • actiune benefica asupra rosetii si a iritatiilor
  • antiage
  • regenerant
  • revitalizant
  • stimuleaza regenerarea tesutului cutanat
  • calmant
  • emolient exceptional
  • hraneste parul si amelioreaza lipsa de elasticitate si volum
  • are efect de netezire asupra firelor de par
  • confera stralucire parului


RECOMANDAT PENTRU:

  • preventiv si curativ pentru riduri
  • piele deshidratata si uscata
  • piele matura devitalizata, obosita
  • par uscat si casant
  • par încâlcit, cret, rebel

 

UTILIZARE:

  • a se include în compozitii la temperaturi cât mai scazute, în niciun caz nu se pune pe baie de aburi
  • se recomanda adaugarea vitaminei e înainte de a-l încorpora într-o compozitie încalzita
  • ca ingredient în compozitii cosmetice antiîmbatrânire si reparatoare pentru pielea mixta, normala sau uscata
  • pur sau în amestec cu uleiuri esentiale si diverse active pentru de creme de zi sau de noapte
  • ca ulei de masaj asociat cu uleiuri esentiale
  • ca ingredient în prepararea de balsamuri pentru buze antiuscare
  • pur ca tratament pe parul uscat, insistând la vârfuri
  • ca ingredient în balsamuri pentru par
  • ca atare sau în combinatii cu diverse ingrediente pentru seruri si masti capilare

 

Pastrare: fiind un ulei puternic oxidativ, se pastreaza pâna la 3 luni de la deschidere într-un loc racoros, în recipient închis, ferit de aer si lumina, sub 19°C, preferabil la frigider si suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evita contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungita la aer

 


Date de siguranta: non toxic, non iritant, non sensibilizant,uz extern!

 

Pret: 23 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari