Ylang-Ylang BIO, ulei esential (cananga odorata) 10… › cosmetice bio,ulei esential bio,biomonde › Uleiuri esentiale

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Uleiuri esentiale» Ylang-ylang bio, ulei esential (cananga odorata) 10 ml
 

Ylang-Ylang BIO, ulei esential (cananga odorata) 10 ml

Ylang-Ylang BIO, ulei esential (cananga odorata) 10 ml
Link producator: Mayam
Cod:65004
Disponibilitate:   in stoc magazin


Ylang-Ylang BIO, ulei esential (cananga odorata) 10 ml


Ulei esential de ylang-ylang cu o aroma senzuala, dulce si intensa cu note voluptoase optimiste. Ideal pentru parfumarea cremelor, masaje, aromaterapie si crearea de parfumuri.

Ingrediente: cananga odorata flower oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica


Floarea florilor, ylang-ylang emana un parfum dulce, exotic, deosebit, cu proprietati antidepresive, afrodisiace, euforizante. Datorita efectului sedativ si calmant asupra sistemului nervos favorizând relaxarea, este un veritabil leac pentru reducerea dificultatilor sexuale cauzate de stres, anxietate, stari tensionate. Este probat si recomandat în tratamentul impotentei si frigiditatii.

Aroma: dulce, intensa, florala, exotica

Ca parfum se potriveste cu: bergamota, ghimbir, grapefruit, neroli, palmarosa, patchouli, lemn de santal, vetiver

Proprietati:

  • antidepresant,afrodisiac
  • hipotensiv,regulator seboreic
  • tonifiant al pielii,echilibrant
  • sedativ nervos,stimulant circulator


Recomandari:

  • calmarea pielii sensibile
  • echilibrarea tenului mixt
  • echilibrarea secretiei de sebum
  • efectul stimulativ asupra scalpului, promovând cresterea parului
  • aromaterapie în hipertensiune arteriala
  • ameliorarea emotiilor
  • conditiile de nevrozitate, palpitatii
  • aromaterapie si masaj pentru ameliorarea impotentei sau frigiditatii,libidou scazut


Recomandari:

  • dozaj uzual recomandat în compozitiile cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient în creme si lotiuni dedicate tenului mixt
  • inclus în creme si lotiuni pentru reglarea secretiei de sebum indiferent de tipul de piele
  • ca ingredient în masti pentru tenul uscat, sensibil, alaturi de alte ingrediente specifice
  • ca parfumant în cosmetice si crearea de parfumuri exotice, romantice
  • ca ingredient inclus în compozitiile pentru masarea scalpului, pentru stimularea cresterii parului



Aromaterapie:

  • inclus într-un ulei vegetal, de cocos de exemplu, pentru masaj sedativ sau senzual
  • în apa de baie câteva picaturi pentru o atmosfera romantica, pentru reducerea starilor tensionate si de anxietate
  • în candela sau vaporizatoare pentru asigurarea unei ambiante favorizante persoanelor cu probleme sexuale, libidou scazut, frustrate sau cu hipertensiune arteriala

 

Pret: 14 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari