Produsele noastre
- PACHETE PROMOTIONALE
- COSMETICE BIO TEN
- Uleiuri si unturi
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Cosmetice antirid
- Ochi, buze
- Gomaj, masti
- Ten acneic
- Ape florale bio
- Argile, minerale,conservanti
- Recipiente cosmetice
- Extracte vegetale
- Uleiuri esentiale
- Ingrediente cosmetice
- COSMETICE BIO CORP
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Maini&picioare
- Tratamente anticelulita
- Sapun bio si natural
- Deodorante
- Igiena Dentara
- Protectie solara bio
- COSMETICE BIO PAR
- MACHIAJ BIO
- COSMETICE BIO BARBATI
- COSMETICE BIO MAMA/COPII
- ALIMENTATIE BIO
Noutati
Marci
- 100 percent pure
- alva
- Avalon
- Bio For Men
- Biomonde
- Comptoir Provencal des Argiles
- Eco Cosmetics
- Eubiona
- Eumadis
- KariBIO
- Lavera
- Marilou Bio
- Mayam
- Morgenland
- Naturado
- Pural
- Rampal Latour
- Savonnerie Aubagnaise
- Urtekram
- Weleda
Ulei esential de patchouli pur - 10ml
Link producator:
Mayam
Cod:87103
Cod:87103
Disponibilitate:
Info stoc
Ulei esential de patchouli pur - 10ml
Regenerator si vitalizant cutanat, antiîmbatrânire, circulator, cu multiple beneficii pentru piele. Ingredient aromatizant celebru al compozitiilor cosmetice si parfumurilor.
O planta perena stufoasa care ajunge pâna la 1 metru înaltime, cu tulpina robusta, cu frunze verzi paroase si flori mici, roz pal sau albe. Nativ în majoritatea regiunilor tropicale din Asia. Frunzele sunt extrem de aromate, din acestea se obtine uleiul esential.
Patchouli a fost folosit de secole ca fixativ stabilizator în parfumuri, dar si de comerciantii de matase care includeau frunze de patchouli între sulurile de pânza, casmir si matase.
Uleiul esential este extras din frunzele tinere care sunt uscate si fermentate înainte de distilare cu vapori si dau randament de 2-3%. Planta da 2-3 recolte pe an. Acest ulei se îmbunatateste, se "coace" odata cu trecerea timpului si devine o aroma mai completa.
Proprietati:
- regenerator al pielii,tonifiant venos si limfatic
- cicatrizant, citofilactic,afrodisiac
- fungicid, insecticid, repelent de insecte
- parfumant, deodorant
Recomandari:
|
Recomandari:
- ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor destinate tenului lipsit de vitalitate, îmbatrânit, degradat, în concentratie de 1-2%
- ca ingredient pentru prepararea cremelor si serumurilor anticearcan, în concentratie de 1%
- ca ingredient pentru prepararea cremelor si unguentelor pentru drenaj limfatic sau tratament anticelulitic, în concentratie de 2%
- ca ingredient inclus în baza vegetala pentru masaj de remodelare corporala, în concentratie de 2%
- ca ingredient inclus în baza vegetala pentru masaj romantic, în concentratie de 1-2%
- inclus în masti regenerante, purifiante, vitalizante pentru toate tipurile de ten, în concentratie de 1-2%
- parfumarea compozitiilor cosmetice sau prepararea de parfumuri, deodorante, în concentratie de 1-3%
- câteva picaturi în cada pentru a beneficia de o baie aromata, romantica
- pentru parfumarea aerului din mediul ambiant pentru destindere si ca afrodisiac
- în candele sau vaporizatoare pentru parfumarea aerului, tinând cont ca în doze reduse învioreaza, în doza marita are efect calmant, sedativ
Cautare produse
Autentificare
Cos cumparaturi
Newsletter
Promotii
Top Vanzari
- 1. Ulei de cocos presat la rece bio 200ml
- 2. Ulei de argan BIO 50ml
- 3. Unt de shea BIO si nerafinat 250 gr
- 4. Ulei de rosa mosqueta BIO 50ml



