Squalane de masline, 50 m › cosmetice bio,creme bio antirid,creme bio › Ingrediente cosmetice

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Ingrediente cosmetice» Squalane de masline, 50 ml
 

Squalane de masline, 50 ml

Squalane de masline, 50 ml
Link producator: Mayam
Cod:69103
Disponibilitate:   in stoc magazin


Squalane de masline, 50 ml

Remarcat pentru excelenta afinitate fata de piele si par, este un activ cosmetic, polivalent, nongras, elasticizeaza si confera suplete. Ideal pentru serumuri faciale

Este un derivat pur vegetal obtinut din masline, foarte rezistent la oxidare, are o afinitate ridicata pentru piele datorita structurii sale similare cu celulele epidermei.

Scualanul potenteaza abilitatea naturala a pielii de a se regenera, hraneste si hidrateaza tesutul cutanat. Efectele benefice asupra pielii includ o scadere a tendintelor de uscare, reducere sau prevenire a ridurilor, diminuare a descuamarii pielii.

Este un activ cosmetic polivalent, foarte placut pe piele datorita constitutiei non-grase, penetreaza rapid pielea, elasticizeaza si confera suplete, mareste permeabilitatea pielii, devenind astfel un ingredient de nelipsit din compozitiile cosmetice de înalta calitate

Proprietati:

  • regenerant, hranitor,reduce ridurile fine
  • excelent emolient, penetreaza usor pielea
  • protejeaza pielea de iritatii si alergeni
  • protector împotriva deshidratarii
  • confera elasticitate si suplete pielii
  • excelenta afinitate fata de piele
  • textura matasoasa non-grasa, rezistent la oxidare

Recomandari:

  • piele uscata, deshidratata
  • baza pentru masaj facial
  • piele expusa la frig sau vânt
  • îngrijirea zonei ochilor
  • serumuri faciale
  • rujuri de buze
  • fonduri de ten onctuoase
  • farduri de pleoape
  • emolient si hranitor pentru firele de par

Utilizari cosmetice:

  • se poate aplica pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient în compozitii cosmetice destinate îngrijirii tenului la faza uleioasa
  • pentru prepararea de serumuri faciale si pentru zona ochilor
  • ca ingredient inclus în cremele pentru protectia tenului iarna, inclusiv pentru copii
  • ca ingredient în produse de machiaj si de îngrijire a buzelor
  • este solubil în uleiuri, insolubil în apa si alcool, suporta încalzire pâna la 80°C daca este cazul

Sinergii:

  • combinat cu ulei de argan si rosa mosqueta pentru un serum atiage
  • combinat cu ulei de borago si ulei esential de geraniu pentru masaj facial
  • dispersat în gel de aloe vera pentru conturul ochilor
  • combinat cu coenzima Q10 si vitamina A pentru o compozitie regeneratoare de noapte
  • combinat cu ulei de jojoba si ulei esential de frankincense pentru îngrijirea tenului gras
  • combinat cu ulei de jojoba sau ricin, aplicat direct pe firele de par devitalizat, uscat
Pret: 19 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari