Pudra de neem din Ghan › cosmetice bio,cosmetice organice,creme bio antirid › Ingrediente cosmetice

Comenzi telefonice: 0727.757.542

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Ingrediente cosmetice» Pudra de neem din ghana
 

Pudra de neem din Ghana

Pudra de neem din Ghana
Link producator: Akoma
Cod:5060746
Disponibilitate:   in stoc magazin


Pudra de neem din Ghana, 100 gr

 

Copacul de neem (Azadirachta Indica) este un copac vesnic verde care creste peste tot in India, dar si in Africa si America Centrala si de Sud. Neem-ul face parte din marea familie a plantelor ayurvedice si pentru ca, in India, este folosit in scopuri medicale de mai bine de 5.000 de ani pentru afectiuni extrem de diverse se bucura acum de veneratie. Indienii ii spun neem-ului "Farmacia naturii", "Copacul Sacru" sau "Remediul tuturor bolilor".

Frunzele de neem se transforma in pulbere sau sunt folosite pentru extragerea uleiului de neem - amandoua produsele fiind la fel de eficiente ca si frunzele in sine, fiind insa mult mai usor de folosit si aplicat.

Pudra de Neem se administreaza foarte des in aplicatiile locale pe piele. Neem-ul este apreciat pentru efectele sale anti-bacteriene, anti-fungice si anti-virale, frunzele fiind folosite de secole pentru prepararea bailor anti-bacteriene si cataplasmelor.


Pudra de neem se combina cu apa pentru a se transforma intr-o pasta care, aplicata pe corp, e foarte eficienta la relaxarea durerilor de incheieturi in artrita reumatica, a durerilor de spate, in caz de guta sau afectiuni musculare.


Pudra de Neem este cel mai bun prieten al pielii noastre, combatand eficient orice tip de mancarime, alergie, eruptie, infectie cutanata si chiar arsuri. Proprietatile sale anti-fungicide sunt datorate celor doua substante active pe care le contine: nimbidol si gedunin.


Astfel, are recunoscute beneficii cosmetice: se poate adauga in masti faciale si corporale pentru afectiuni acneice sau in scrub-uri pentru cei care sufera de eczema si psoriazis. Infuzia de pudra de Neem se toarna in baie pentru a reda confortul pielii in caz de varsat de vant si eruptii cutanate. Pudra de Neem este extrem de benefica asociata mastilor naturale pentru par luptand impotriva matretii , a caderii si albirii parului, excesului de sebum.


Pudra de Neem cu ulei de cocos reduce roseata pielii si senzatia de mancarime. Tot in aplicatiile cosmetice, neem-ul combate cearcanele prevening productia in exces a melaninei - responsabila pentru pigmentatie. In plus, neem-ul incetineste si aparitia ridurilor cauzate de inaintarea in varsta.

 

 


INGREDIENTE: 100% pudra fina din frunze de neem (azadirachta indica), origine Ghana.


Utilizare:
 se poate folosi ca masca, sau ca ingredient in realizarea unei masti, alaturi de
argila fullers earth sau alte argile potrivite tipului de ten.


Masca: Pentru o masca de ten, gat si decolteu, se amesteca 5gr  (2 lingurite) de pudra de neem cu apa plata sau o apa florala potrivita tipului de ten. Masca se aplica pe ten, gat si decolteu si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. Se clateste cu apa. Pentru masti aplicate pe zone mai restranse, folositi 1 lingurita de pudra de neem.

Pret: 29 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari