Cafeina pura origine vegetala, 10 g › cosmetice bio,cafeina,slabit › Ingrediente cosmetice

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Ingrediente cosmetice» Cafeina pura origine vegetala, 10 gr
 

Cafeina pura origine vegetala, 10 gr

Cafeina pura origine vegetala, 10 gr
Link producator: Mayam
Cod:80115
Disponibilitate:   in stoc magazin


Cafeina pura origine vegetala, 10 gr

Activ cosmetic pentru favorizarea slabirii, anticelulitic, fermizant, stimulant si energizant. Pentru ameliorarea pungilor de sub ochi, pentru rafinarea conturului fetei, faciliteaza dizolvarea depozitelor adipoase.

Cafeina este un alcaloid de origine vegetala prezent în cafea, ceaiul negru în special, mate sau guarana de exemplu, obtinuta prin extractie supercritica CO2.

În cosmetica se regaseste azi în numeroase tratamente energizante fiind un ingredient de exceptie mai ales în produsele de remodelare si anti-celulitice gratie proprietatilor sale lipolitice.
Este un bun drenant si fermizant, activ pentru conturul ochilor, pentru ameliorarea pungilor si umflaturilor din zona ochilor, pentru rafinarea conturului fetei.

Cafeina tehnic vorbind favorizeaza hidroliza trigliceridelor acumulate în adipocite (celule grase) si eliberarea lor, creste activitatea metabolica, favorizeaza eliminarea retentiei de apa, favorizeaza eliminarea celulelor moarte si amelioreaza aspectul pielii.

Prezentare: pudra fina alba, inodora

Proprietati:

  • fermizant, lipolitic puternic
  • anti-celulitic remarcabil, stimulant
  • energizant, drenant
  • keratolitic

Recomandari:

  • celulita
  • aglomerari de grasimi inestetice localizate pe fata sau gât
  • zone cu retentie de apa
  • relaxarea cutanata si uniformizarea fetei
  • pungi sub ochi
  • ten tern, textura flasca
  • gât si barbie dubla

Important de retinut

  • se include preferabil în compozitii cu pH de 4,5 - 5,5 altfel este posibil sa cristalizeze usor 
  • la formularea compozitiilor se dizolva în faza apoasa prin încalzire pe baie de abur 

Utilizari:

  • dozaj uzual recomandat în compozitii cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient în formularea de compozitii ce contin si apa: creme, lotiuni, geluri, masti, gomaj
  • ca ingredient în creme apoase, lotiuni si geluri pentru slabit si anticelulitice
  • fermizarea si remodelarea siluetei
  • fermizarea si siluetarea gâtului, barbiei (duble)
  • îngrijirea conturului ochilor
  • fluid destresant si vitalizant pentru conturul ochilor
  • fermizarea conturului fetei
  • împachetari si masaje abdominale
  • geluri remodelante si fermizante
  • lotiuni corporale de întretinere
  • compozitii drenante pentru zonele cu retentie de apa
  • gel pentru fermitatea gâtului si bustului

Sinergii speciale:

  • alaturi de pudra de fucus în împachetari sau sub forma de compozitii drenante 
  • combinata cu ulei esential de piper si/sau grapefruit într-o lotiune sau gel pentru aplicatii anticelulitice 
  • combinata cu ulei de margarete într-o losiune pentru fermizarea bustului 
  • combinata cu ulei de rosa mosqueta si apa de cistus într-o lotiune pentru ten
  • Pret: 11 Ron
     
    Cumpara
     
    Cautare produse
     
     
     
     
     
     
    Autentificare
     
     
    Cos cumparaturi
    Cosul contine
    0 Produse
    Total 0 Ron
    Cos
     
     
     
    Newsletter
     
     
    Promotii
     
     
    Top Vanzari