Glicerina vegetala , puritate 99.5% - 100m › cosmetice bio,creme bio,glicerina vegetala › Hidratare

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Hidratare» Glicerina vegetala , puritate 99.5% - 100ml
 

Glicerina vegetala , puritate 99.5% - 100ml

Glicerina vegetala , puritate 99.5% - 100ml
Link producator: Mayam
Cod:84164
Disponibilitate:   in stoc magazin


Glicerina vegetala, puritate 99.5 %

Este unul dintre emolientii clasici folositi la prepararea produselor cosmetice. Sursa vegetala de puritate maxima, umectant, catifelant, elasticizant al pielii.

Este unul dintre emolientii clasici folositi la prepararea produselor cosmetice, derivat din hidroliza grasimilor si fermentarea zaharurilor.
Se poate include în toate tipurile de produse de îngrijire a pielii, produse de îngrijire a parului, sapunuri, pasta de dinti, emulsii, odorizante, hidratante si diverse creme.

Este prezenta si în tesutul celular subcutanat, astfel nu este straina organismului uman si nu va genera iritatii sau alergii. Are capacitatea de a absoarbe apa din straturile profunde ale pielii pe care o aduce în straturile superficiale. Pentru evitarea deshidratarii si prevenirea evaporarii în exces a apei, glicerina trebuie însotita de uleiuri vegetale emoilente pentru ca straturile profunde ale pielii sa nu fie secate.

Glicerina este un bun solvent pentru diferite substante, fiind utilizat în gemoterapie, fitoterapie si homeopatie pentru extragerea unor principii active de origine vegetala.

Cu cât puritatea este mai mare, cu atât se evapora si îngheata mai greu.

 

INGREDIENTE: glicerina vegetala (glycerin), Ph.Eur, puritate 99.5%

Solubilitate: în apa, alcool si uleiuri

 

PROPRIETATI: bun solvent al elementelor vegetale, umectant, catifelant, elasticizant al pielii, ajuta la dispersarea agentilor gelificatori

 

UTILIZARE:

  • adaugat în compozitii cosmetice uleioase în concentratie de 2 - 8% sau conform retetei
  • adaugat în creme si lotiuni la faza apoasa înainte de emulsificare, în concentratie de 2 - 5%
  • încorporat în geluri de dus si baie 1-10%
  • în macerate hidroglicerinice pâna la 70%

 

Pastrare: la loc racoros, ferit de lumina excesiva, recipient închis ermetic

Date de siguranta:

  • non toxic, non iritant, non sensibilizant
  • uz extern!
Pret: 12 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari