- PACHETE PROMOTIONALE
- COSMETICE BIO TEN
- Uleiuri si unturi
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Cosmetice antirid
- Ochi, buze
- Gomaj, masti
- Ten acneic
- Ape florale bio
- Argile, minerale,conservanti
- Recipiente cosmetice
- Extracte vegetale
- Uleiuri esentiale
- Ingrediente cosmetice
- COSMETICE BIO CORP
- Curatare si exfoliere
- Hidratare
- Maini&picioare
- Tratamente anticelulita
- Sapun bio si natural
- Deodorante
- Igiena Dentara
- Protectie solara bio
- COSMETICE BIO PAR
- MACHIAJ BIO
- COSMETICE BIO BARBATI
- COSMETICE BIO MAMA/COPII
- ALIMENTATIE BIO
- 100 percent pure
- alva
- Avalon
- Bio For Men
- Biomonde
- Comptoir Provencal des Argiles
- Eco Cosmetics
- Eubiona
- Eumadis
- KariBIO
- Lavera
- Marilou Bio
- Mayam
- Morgenland
- Naturado
- Pural
- Rampal Latour
- Savonnerie Aubagnaise
- Urtekram
- Weleda
Extract concentrat din sâmburi de Grapefruit (citrus paradisi), 10 ml
Cod:85203
Extract din sâmburi de Grapefruit (citrus paradisi), 10 ml
Omogenizat în compozitii cosmetice actioneaza eficient în cazuri de eczeme, herpes, cosuri si diferite infectii ale pielii. Dezinfectant, antibacterian, antimicotic recunoscut.
Este o solutie care împiedica raspândirea fungilor, mucegaiului si bacteriilor. Eficient în cazul a nenumarate afectiuni cauzate de candida albicans, chlamydia, salmonella, staphylococcus, herpes simplex.
Este un dezinfectant cu rezultate foarte bune pentru uzul casnic. Poate fi folosit la spalarea fructelor si legumelor, pentru curatarea frigiderului, pentru dezinfectarea suprafetelor din bucatarie care vin în contact cu alimentele si unde se impune evitarea utilizarii dezinfectantelor toxice si agresive.
Omogenizat în compozitii cosmetice este un ingredient eficient împotriva eczemei, herpesului, cosurilor, si diferitelor infectii ale pielii.
Ingrediente: Glicerina vegetala (glycerin), extract din sâmburi de grapefruit (citrus paradisi seed extract)
PREZENTARE: lichid cu vâscozitate medie, incolor, miros aproape impreceptibil, solubil în apa, miscibil în uleiuri si alcool
PROPRIETATI:
- antiseptic,antibacterian, antifungic
- germicid, pesticid
- conservant
- stimuleaza regenerarea celulelor
- îmbunatateste circulatia sanguina
Recomandat pentru:
- întretinerea texturii cutanate
- eczeme, herpes, cosuri, diferite infectii
- pentru prevenirea transpiratiei picioarelor
- igiena intima
- inflamatii foliculare
- matreata
- eruptii cutanate
- micoze
UTILIZARE:
- ca ingredient în prepararea compozitiilor cosmetice stimulante, pentru îmbunatatirea microcirculatiei, în concentratie de 2-5%
- ca ingredient în masti purifiante, descongestionante, 2-5%
- ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate tratarii diverselor probleme ale pielii, în concentratie de 1-5%
- ca ingredient în unguentele antimicotice 3-10%
- ca ingredient în masti capilare pentru eradicarea fungilor care genereaza matreata, 3-5%
- câteva picaturi în baia de sezut
- diluat în apa sau alcool pentru dezinfectarea suprafetelor, 2-10%
DATE DE SIGURANTA:
- nontoxic, noniritant cutanat, nonsensibilizant
- iritant al ochilor si iritant al mucoaselor în stare concentrata
- a nu se lasa la îndemâna copiilor
- uz extern!
- 1. Ulei de cocos presat la rece bio 200ml
- 2. Ulei de argan BIO 50ml
- 3. Unt de shea BIO si nerafinat 250 gr
- 4. Ulei de rosa mosqueta BIO 50ml



