Apa florala BIO de flori de portocal… › cosmetice bio,cosmetice organice,apa florala de portocal › Ape florale bio

Comenzi telefonice: 0721270764

Program: Luni-Vineri: 9-19

Sambata: 9-15

 
 
 
Acasa» COSMETICE BIO TEN» Ape florale bio» Apa florala bio de flori de portocal (neroli) 100ml
 

Apa florala BIO de flori de portocal (Neroli) 100ml

Apa florala BIO de flori de portocal (Neroli) 100ml
Link producator: Mayam
Cod:88205
Disponibilitate:   in stoc magazin



Apa florala BIO de flori de portocal (Neroli) 100ml

Apa de neroli, cum mai este denumita apa din flori de portocal, se remarca prin proprietatile de îngrijire a oricarui tip de piele, în special a pielii uscate sau sensibile. Astringenta, delicata, reda stralucirea, împrospateaza si revitalizeaza.

Ingreiente: citrus aurantium amara flower water*
* ingrediente din agricultura biologica

Metoda de obtinere: obtinuta prin distilarea cu abur a florilor de portocal

Zona geografica de provenienta: Maroc

IMPORTANT:Apele florale sunt sensibile la poluarea microbiana. Unele ape florale pot sa prezinte sedimente fine în mod natural, fapt care nu înseamna scaderea calitatii compozitiei. Apele florale MAYAM nu contin conservanti, se vor depozita în loc racoros sau la frigider, iar dupa deschiderea recipientului se vor pastra la frigider. Daca se observa o modificare de aspect sau miros, se va opri utilizarea produsului.

Proprietati:

  • regenerant, revigorant, tonic
  • echilibrant, cu efect de antiîmbatrânire pentru tenul normal sau gras
  • hidratant, regenerant pentru tenul uscat sau lipsit de vitalitate
  • emolient si calmant pentru pielea delicata, sensibila, inclusiv pentru pielea bebelusilor
  • usor parfumant al compozitiilor cosmetice

Recomandari:

  • piele obosita, ten tern
  • ten lipsit de luminozitate, ten matur
  • piele normala sau uscata
  • piele delicata

Utilizari:

  • se poate aplica direct pe piele, nediluata
  • poate fi încorporata în compozitii cosmetice în loc de apa sau în combinatie cu alte ape florale la faza apoasa
  • ca ingredient în cosmeticele destinate regenerarii si revigorarii pielii
  • ca ingredient în cosmeticele antiîmbatrânire
  • ca ingredient în cremele pentru ten uscat sau lipsit de vitalitate
  • în combinatie cu apa de trandafir rezulta un parfumant foarte placut
  • ca atare nediluata pulverizata pe fata si gât, dupa igienizare
  • ca ingredient în masti purifiante, revitalizante

Sinergii speciale:

  • asociata cu apa de lavanda pentru pielea delicata
  • asociata cu apa de cistus ladanifer pentru iritatii
  • împreuna cu apa de trandafiri pentru tonifierea tenului matur
  • cu ulei de primula pentru un demachiant bifazic al pielii sensibile
  • cu ulei de monoi si ulei de argan pentru formularea unei lotiuni parfumate pe tenul uscat

Pastrare:

  • recipientul nedesfacut este ideal sa fie depozitat ferit de lumina si caldura, la temperaturi sub 22°C
  • recipientul desfacut trebuie tinut la frigider si utilizat de preferinta în 60 de zile

 

Pret: 19 Ron
 
Cumpara
 
Cautare produse
 
 
 
 
 
 
Autentificare
 
 
Cos cumparaturi
Cosul contine
0 Produse
Total 0 Ron
Cos
 
 
 
Newsletter
 
 
Promotii
 
 
Top Vanzari